Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do 2k ;))

harger99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , rozmawiałem z takim fajnym miłym panem ze sklepu powiedział ze złoży mi komputer bo mi to srednio by wyszło , kwestia jedynie do ilu i zebym mu podał specyfikacje :D postara sie dobrac taka samą albo zblizoną :D i sprawa wygląda tak mam 2055zł xD

Czy opłaca sie kupować windowsa np 7 i 8 czy lepiej sciągnać do teraz miałem xp z komputera rzadko korzystam ale raczej zaczne teraz czesciej bo gry wciągają :D Możecie Mi złożyć po gry np ze strony morele czy coś Nowe czesci zeby gosciu  jak mu podam pozamawiał :) i jak ktos twierdzi ze lepiej kupić windowsa coś pewnie koło 300 zł nie :D? to niech poda mi sprzet za 1700 np ;)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Taki gościu zrobi cie w c***a i tak naprawdę za nic będziesz musiał mu coś zapłacić.

Lepiej kupić komputer na morele.net, oni ci go składają, kurier ci go dostarcza i instalujesz system. Masz 3 wyjscia z systemem:

- kupić system, a to zmniejszy wydajność, bo system jakieś 350zł, czyli na sprzęt zostanie ci 1700.

- pirat

- wersja demo i dozbieranie kasy na oryginał

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jezeli uda Ci sie zdobyc system, to polecam:

http://www.morele.net/inventory/info/yvs4l9/

To załóżmy wyjdzie 2100 dostaje to w czesciach czy złozony znając moje życie zle coś podłącze i spale jak kiedyś kompa ;O  dawno już własnie chodzi o to wygodniej isc kupic i fajnie  ale widze ze ma doobre ten na morele co mi podałeś specyfikacje  wiec powiedz czy mi złożą na miejscu wiec 19 zł kurier i mam kompa czy jak ?

Opublikowano

Jeszcze zależy do czego chcesz mieć tego kompa, do gier? jeśli ta, do jakich?

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

GTAV i BF4 pójdą bezproblemowo. Wiesiek też ruszy, chociaż nie wiem jak płynnie na tej i3

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ok dzieki za pomoc skuszę się na zestaw ten za 1700 pogadam jeszcze z kolegą :D i pewnie zamówie :D do zobaczenia w swiecie gry ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...